Trailerimme on täällä! Our trailer is here!

Tämä upea traileri kuvattiin harjoitusten ja avoimen iltaman aikana, ja olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen!

This beautiful video was filmed during rehearsal and an open event, and we are super pleased with the result!

Kuvaus ja editointi/filming and editing: Aino Ojanen

Olemme tähän mennessä järjestäneet yhteensä kuusi yleisölle avointa iltamaa joissa olemme jakaneet työskentelyämme harjoitteiden, demojen ja keskustelun kautta. Tämän kaltainen työskentelytapa ja ajatustenvaihto on osoittautunut ehdottoman hedelmällseksi, ja aikeenamme onkin jatkaa konseptin kehittelyä Precarious Practices: Practices of Love and Body -tapahtumasarjan puitteissa Mad House Helsingissä keväällä. Tiedossa on siis kolme mehukasta iltaa – tule mukaan kuun viimeisinä tiistaipäivinä maalis-, huhti- ja toukokuussa!

Until today we have organised six events in total that are open for audience.  We have had the pleasure to share our work through practicing, performing and discussing. This way of working and exchanging thoughts has proven to be absolutely fruitful and our plan is to continue develop our concept within the frame of Precarious Practices: Practices of Love and Body at Mad House Helsinki in the spring. That means we’ll have three exciting evenings ahead – join us the last Tuesday of the month in March, April and May!

♥  p ♥ r ♥ e ♥ k ♥ a ♥ a ♥ r ♥ i ♥ t

♥ p♥ r ♥ e ♥ c ♥ a ♥ r ♥ i ♥ o ♥ u ♥ s ♥

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: